Blog

Pretul la tigla ceramica: care sunt componentele ce intra in alcatuirea sa

Tigla ceramica este unul dintre tipurile de invelitori cele mai populare disponibile la ora actuala.  Dar ce determina pretul acesteia?

Tigla ceramica se vinde de obicei la bucata, iar pretul are mai multe componente care il afecteaza:

 • producatorul (sursa tiglei ceramice) – exemple Creaton, Escandella
 • distribuitorul
 • durabilitatea (care depinde de material din care este produsa tigla ceramica si de felul in care a fost prelucrata)
 • aspectul (culoare, material care acopera suprafata pentru a avea un aspect unic)
 • dimensiunile pentru tigla ceramica (vinzandu-se la bucata, nu exista neaparat o marime universala pe care toti producatorii sa o respecte)

Dimensiunile variaza, existand tigle ceramice de 25cm x 40 cm, fiind necesare cam 15-17 tigle pentru a acoperi un metru patrat de acoperis, totodata alti producatori fabrica tigle mai putin late, de 14×40 de cm si care intra cam 26-29 de bucati pentru a acoperi un metru patrat de acoperis.

Pretul, ca despre el vorbim, pentru primul  exemplu de tigla ceramica de 25x40cm s-ar ridica la 60 de lei pe metru patrat, iar pentru a doua, s-ar ridica 72 de lei pe metru patrat, desigur vorbim de preturi orientative pretul final difera in functie de producator.

Important este sa alegeti o tigla ceramica care ar respecta urmatoarele aspecte:

 • are durabilitate ridicata
 • intreaga suprafata ce trebuie acoperita se incadreaza in bugetul dvs
 • estetica tiglei se potriveste gusturilor dumneavoastra
 • manopera acoperisului poate sa fie asigurata de profesionisti

Fiecare dintre cei 4 factori pe care i-am insirat anterior cantareste diferit in decizia dumneavoastra de a alege un tip de tigla ceramica de alt tip.

Noi va sugeram ca orice ce ati alege, sa va asigurati ca lucrati sau contractati persoanele potrivite sa va monteze acoperisul sau macar persoanele potrivite care v-ar putea indica ce fel de tigla  ceramica ar trebui sa achizitionati, bazandu-se pe preferintele dumneavoastra.

Noi va stam la dispozitie, oferindu-va consultanta gratuita si in plus, va oferim o reducere de 10% daca alegeti sa lucrati cu noi.

Nu va grabiti, pentru ca alegerea unei tigle ceramice nepotrivite, va poate afecta integritatea acoperisului si a casei per total.

 

This Post Has 2 Comments

 1. [...] Pretul la tigla ceramica: care sunt componentele ce intra in alcatuirea sa manopera-acoperis.ro/tigla-ceramica-pret/  trimis de ovyzbv în urmă cu 4 secunde [...]

 2. [...] tigla ceramica: componente manopera-acoperis.ro : Tigla ceramica este unul dintre tipurile de invelitori cele mai populare disponibile la ora [...]

Leave A Reply